Centen voor je activiteit

  1. Om een goed financieel overzicht te hebben van je inkomsten en uitgaven kan je gebruik maken van het kasboek van Groene Kring. Hieronder vind je een link naar het digitale kasboek en de handleiding ervan. Download dit voor je eigen gewest en ga ermee aan de slag. 
  2. Wanneer je een vorming met een erkende lesgever, een panelgesprek of subsidievergadering organiseert kan je financiële ondersteuning aanvragen bij AgroCampus. Dit moet ten laatste 10 dagen voor de activiteit gebeuren. 
  3. Ook sponsoring kan een mogelijke bron van inkomsten zijn. Hieronder vind je een link naar een voorbeeld van een sponsorattest. Personaliseer het met je gewestgegevens en bezorg het aan je sponsors wanneer je op sponsortocht gaat.

    

Regels om rekening mee te houden

Draaiboeken

Hieronder vind je draaiboeken van verschillende activiteiten. Deze kunnen een goede inspiratiebron of handleiding zijn wanneer je iets voor de eerste maal organiseert. Heb je zelf een toffe activiteit, mag je ons deze zeker bezorgen. Dan plaatsen we het draaiboek erbij als inspiratie voor andere gewesten. 

    

Verzekeringen

Bij de uitwerking van een activiteit is het belangrijk rekening te houden met wat wel en niet verzekerd is. Waarvoor zijn we verzekerd?
 

Op zoek naar inspiratie

Wil je graag weten wat andere gewesten organiseren? Wil je iets nieuws programmeren en zoek je ideeën? Laat je inspireren door de kalender.
 

In de kalender van Groene Kring

Je wil op je activiteit natuurlijk zoveel mogelijk deelnemers. Zet je activiteit daarom in de kalender via Click, de tool voor de gewestkern. Zo verschijnt je activiteit in Stiel en op onze website!