Lees de verhalen van Groene Kringers

In elke Stiel staat een interview met een jonge land- of tuinbouwer: zijn achtergrond, zijn passie, zijn uitdagingen … Verken het archief en maak kennis met collega’s van andere bedrijven.

Elke maand staat een thema in de kijker. De landbouwtechnische, bedrijfseconomische, juridische en sociaalmaatschappelijke aspecten worden dan in boeiende artikels uitgediept. 

Geen lid, toch Stiel in de bus: dat kan

Wil je geen lid worden, maar toch het magazine ontvangen? Stiel is er voor iedereen die geïnteresseerd is in de wereld van jonge land- en tuinbouwboeren. Voor €40 per jaar krijg je 10 magazines per jaar thuis in je brievenbus. 

>>> Graag een abonnement op Stiel?

Wil je de redactie contacteren?

Schrijf zelf een kort verslag van een Groene Kringactiviteit en selecteer enkele leuke foto’s. Of laat ons leuke updates en wist-je-datjes weten over een Groene Kringgewest of -activiteit. We bekijken graag of het in Stiel kan verschijnen, in de rubriek ‘Groene Kring Gespot’. Mail je info of tekst en foto’s naar tijdschrift@groenekring.be.

Wil je adverteren in Stiel?

Stiel is het enige landbouwvakblad in Vlaanderen dat zich specifiek richt naar jonge land- en tuinbouwers. Met een oplage van bijna 3000 exemplaren bereiken we jongeren uit alle land- en tuinbouwsectoren. Wat zijn de tarieven? Hoe regel je een advertentie? Ga naar Mediaservice.be.