Wat is de stropoppenzoektocht?

Groene Kringers zijn trots op hun sector en dat tonen we graag! In 2019 en 2020 plaatsten we een heel wat stropoppen. Dit jaar plaatsen we er weer én zetten we ze voor jou op een kaart! Perfect om met het hele gezin of met vrienden op zoek te gaan en ondertussen te genieten van het Vlaamse platteland.

Heb je een stropop gevonden? Geweldig! Neem een leuke foto met de stropop, plaats hem op je sociale media en doe mee aan onze wedstrijd.

 

Wanneer is de stropoppenzoektocht?

Onze stropoppen zullen vanaf 22 augustus staan en dat normaal gezien tot het einde van de zomervakantie!

 

Hoe werkt de wedstrijd?

Vind je een stropop echt leuk? Trek er een foto van, deel hem via jouw sociale media en tag Groene Kring (Facebook of Instagram) of gebruik de hashtag #groenekring. Zo maak je meteen kans op een overnachting in een B&B.

Je kan van 22 augustus t.e.m. 29 augustus deelnemen aan deze wedstrijd. Foto's die na 29 augustus worden ingediend, tellen niet meer mee.

 

Waar staan de stropoppen?

Op onderstaande kaart zie je de locaties van alle stropoppen. Zo kan zelf op zoek gaan naar stropoppen in jouw buurt of wat verder op het platteland.

OPGELET: Het is natuurlijk een zoektocht en niet elke stropop staat bij een huisnummer, de plaats op de kaart is dus een indicatie. Je zal misschien wel even moeten zoeken voor je de stropop gevonden hebt. Veel succes!