Ga op zoek naar de meer dan 140 stropoppen op het mooie Vlaamse platteland. Ontdek bij elke stropop een weetje over land- en tuinbouw. Dé ideale bubbeluitstap.

De stropoppenzoektocht

Wat?

Als Groene Kringers zijn we trots op onze sector en dat tonen we graag! Vorig jaar plaatsten we een hele hoop stropoppen. Dit jaar plaatsen we er meer én zetten we ze voor jou op een kaart! Zo kunnen jullie met de hele bubbel op zoek gaan naar de stropoppen en bij elke stropop een weetje ontdekken over het bedrijf waar de stropop bij staat. Geen uitgestippelde route, gewoon een kaart waarmee je zelf het avontuur kan opzoeken en de pracht van het Vlaamse platteland kan ontdekken.

Wanneer?

Onze stropoppen zullen vanaf 15 augustus staan en dat normaal gezien tot het einde van de zomervakantie!

Wedstrijd?

Vind je een stropop echt super? Trek er een foto van en deel ze via jouw sociale media met #boerentrots. Zorg dat jouw foto openbaar staat en maak kan s op een #boerentrots-pakket ter waarde van 100 euro.

Alle inzendingen worden momenteel verwerkt. Binnenkort wordt er een winnaar geloot en ontvangt die van ons een berichtje.

De kaart?

Hier vind je een kaart terug waar alle stropoppen te zien zijn. Dan kan je zelf op zoek naar stropoppen bij jou in de buurt of wat verder op het platteland.

OPGELET: Het is natuurlijk een zoektocht en niet elke stropop staat bij een huisnummer, de plaats op de kaart is dus een indicatie. Je zal misschien wel even moeten zoeken voor je de stropop gevonden hebt. Veel succes!

OPGELET: Door het noodweer zijn hier en daar wat stropoppen omgevallen. We doen ons best om die zo snel mogelijk terug op te zetten!

#boerentrots

Voel jij je na deze zoektocht ook echt trots op wat je ziet op ons platteland?