Wat is de stropoppenzoektocht?

Wij, Groene Kringers, zijn trots op onze sector en dat tonen we graag! Dit jaar plaatsen we opnieuw stropoppen én zetten we ze voor jou op een kaart (zie onderaan)! Perfect om met het hele gezin of vrienden op zoek te gaan en ondertussen te genieten van het Vlaamse platteland. 

Heb je een stropop gevonden? Geweldig! Neem er een leuke foto mee, plaats hem op je sociale media en doe mee aan onze wedstrijd met de #stropoppenactie en @groenekring. 

Wanneer is de stropoppenzoektocht?

Onze stropoppen zullen tussen 19 augustus en 20 september te vinden zijn op het Vlaamse platteland en in verschillende Vlaamse steden.

Hoe werkt de wedstrijd?

Vind je een stropop echt leuk? Trek er een foto van, deel hem via jouw sociale media en tag @groenekring op Facebook of Instagram en gebruik de hashtag #stropoppenactie. Zo maak je meteen kans op een cheque van Logeren in Vlaanderen ter waarde van € 100.  

Je kan van 19 augustus t.e.m. 20 september deelnemen aan deze wedstrijd. Foto's die na 20 september worden ingediend, tellen jammer genoeg niet meer mee.

Waar staan de stropoppen?

Hieronder vind je een kaart waarop je de locaties van de stropoppen kan zien. Zo kan je zelf op zoek gaan in jouw buurt of een beetje verder op het platteland. 

OPGELET: Het is natuurlijk een zoektocht en niet elke stropop staat bij een huisnummer. De plaats op de kaart is dus een indicatie. Je zal dus misschien wel even moeten zoeken voor je de stropop gevonden hebt. Veel succes!