“50 jaar inzet voor en door jongeren met een hart voor land-tuinbouw: dat moet gevierd worden”

Leuven – Exact 50 jaar geleden, In 1971, werd Groene Kring opgericht. De grootste organisatie voor jongeren met een hart voor land- en tuinbouw in Vlaanderen zal dit jubileumjaar dan ook uitgebreid vieren met allerlei activiteiten en evenementen. Vandaag lanceert de organisatie alvast een nieuw en tijdelijk logo dat de start inluidt van de feestelijkheden.

Al 50 jaar brengt Groene Kring jonge land- en tuinbouwers in Vlaanderen en Oost-België samen voor ontspanning, opleiding en belangenverdediging. Duizenden jongeren uit verschillende generaties zijn dan ook lid geweest van de organisatie. Om die jarenlange inzet voor en door de jongeren met een hart voor de land- en tuinbouw te vieren, plant Groene Kring een jubileumjaar vol activiteiten. Vandaag wordt het startschot gegeven van de feestelijkheden met een nieuw en tijdelijk logo.

"Groene Kring werkt al 50 jaar voor jongeren met een hart voor land- en tuinbouw, dat moet gevierd worden! Dat zullen we, zoals iedereen ons kent, dan ook goed doen."

Sam Magnus, ondervoorzitter Groene Kring

In de komende maanden worden nog meerdere activiteiten gepland om de vijftigste verjaardag van de organisatie te vieren. Zo krijgen alle leden een unieke kalender cadeau, wordt er een stickeractie uitgerold, verschijnt er een boek en vieren alle Groene Kringleden tezamen feest in de tweede helft van het jaar.

Bram Van Hecke                                                                                   Sam Magnus

voorzitter Groene Kring                                                                        ondervoorzitter Groene Kring