Een nieuwe site?

Onze vorige website had nood aan een kleine opfrissing. De info was niet meer helemaal compleet en de structuur kon wel wat beter. Daarom beslisten we vorig jaar om te investeren in een nieuwe website. Niet enkel eentje die er visueel goed uitziet, maar ook eentje die alle nodige informatie bevat en waar het gezellig vertoeven is.

En zie hier, na een jaar van intensief research- en bouwwerk, het resultaat. Neem gerust eens een kijkje en snuffel eens rond.

 

Wat is er allemaal te vinden?

De website is opgebouwd rond onze drie pijlers: beweging, belangen en opleiding. Onder deze pijlers staan thema's waarrond je informatie kan vinden. Enkele nieuwigheden op deze website zijn onder andere de gewestpagina's, de info voor kernleden, onze standpunten en belangen die we regelmatig updaten, nieuwsberichten en nog veel meer. Gebruik vooral ook onze handige zoekfunctie rechtsboven.

 

Feedback?

Een splinternieuwe website, daar kan hier en daar nog wel eens een foutje insluipen. Kom je zo eentje tegen? Laat het ons zeker weten. Heb je andere feedback? Complimenten of werkpunten? Deze mogen zeker ook ons richting uitkomen. Zo kunnen we van deze site samen een super werkinstrument maken.