147 stropoppen

werden door jullie geplaatst en daar kunnen we alleen maar on-ge-looflijk trots op zijn! Bedankt aan iedereen die voor deze actie zijn beste strobalen boven haalde.

111 seconden

stonden we op 15 augustus te glunderen in Het Journaal op één. Onze ondervoorzitter Sam Magnus stond daarin de pers te woord. Nice!

5 Journaals

namen onze stropoppen op in hun uitzending. Naast Het Journaal, kwamen we in 4 verschillende regionale televisiejournalen terecht. Zowel Tvo, ROBtv, Rtv als Focuswtv weidden een stuk aan onze actie.

Meer dan 20 nieuwsartikels

gingen over onze stropoppen en onze zoektocht. Zo bereikten we toch écht een hele hoop mensen, da's mooi!

8.050 bezoekjes

kreeg onze webpagina www.groenekring.be/stropop. Héél wat mensen gingen dus op zoek naar onze kaart om te ontdekken waar ze stropoppen konden spotten.

111 enthousiastelingen

deden mee met onze wedstrijd door een foto van een stropop te plaatsen op Facebook of Instagram met #boerentrots. Binnenkort krijgt één van deze enthousiastelingen een #boerentrots-prijzenpakket!

144.591 personen

bereikte we met ons stropoppenalbum op Facebook. Dat wil zeggen dat bij maar liefst 144.591 verschillende personen onze stropoppen op hun Facebook verschenen! Onze fysieke actie heeft dus ook een grote digitale impact gehad.

2.071 likes

werden verzameld door de stropoppen van gewest Hageland. Zij verzamelden daarmee de meeste likes van iedereen, proficiat! Op de tweede en derde plaats staan gewest Dendermonde met 1.309 likes en gewest Sint-Niklaas/Beveren met 1.245 likes.