De Nationale Stropoppenzoektocht

Vanaf 15 augustus roepen we alle Vlamingen op om de fiets te nemen en het Vlaamse platteland te ontdekken. Om het voor gezinnen extra aantrekkelijk te maken, voorzien we een stropoppenzoektocht. We plaatsen met z'n allen zoveel mogelijk poppen (groot en klein) en verzamelen ze op een digitale kaart. Zo kan iedereen op stap gaan en zich extra #boerentrots voelen.

Groene Kringers gezocht!

Om deze actie te doen slagen, hebben we natuurlijk jouw hulp nodig. Hoe meer stropoppen we op de kaart hebben, hoe aantrekkelijker het wordt om de fiets te nemen en op ontdekking te gaan.

Hoe kan je meedoen?

Zet je stropop op vanaf 15 augustus. De locatie van je stropop moet je hier registreren ten laatste dinsdag 11 augustus, zo komt ze op onze kaart. Per bedrijf plaatsen we ook een weetje op de kaart. Zo leren de deelnemers bij over de landbouwsector. Misschien zie jij dan vanaf 15 augustus wel heel wat mensen langskomen.

Waarom zou je meedoen?

Er zijn veel redenen waarom je zou meedoen. We zetten er alvast enkele op een rij:

  • Je verspreidt de #boerentrots, en dat willen we allemaal, niet waar?
  • Je voorziet een activiteit die coronaproof is voor alle Vlamingen. 
  • Nu veel mensen op vakantie gaan in eigen land, is dit een uitgelezen kans om een groot publiek te bereiken. 
  • Groene Kring voorziet nationale promotie voor deze actie. Je hoeft zelf dus eigenlijk weinig te doen.
  • Je maakt kans op prijzen.

Wat kan je winnen?

Uiteraard voorzien we ook een wedstrijd, anders zouden we Groene Kring niet zijn. Er zijn 2 prijzen te winnen, voor de gewesten met...

  • de meeste stropoppen.
  • de zotste stropop (hiervoor stuur je een foto van je stropop naar je consulent en verzamel je via onze Facebookpagina de meeste likes).

Wat kan je winnen? Je wint 25 all-in tickets voor ons exclusief 50 jarig-feest. Dit feest zal plaatsvinden in 2021 en wil je sowieso voor geen geld van de wereld missen!

De stropoppen

100 stropoppen, daar willen we samen voor gaan! Groot of klein, elke stropop is welkom.

materiaal ter promotie

Elk gewest krijgt via zijn consulent 3 banners die ze bij een stropop kunnen plaatsen. Maar versier je stropoppen vooral zoveel je wilt! Daarnaast verspreiden we ook affiches ter promotie van de zoektocht. Hang ze gerust uit aan je venster en promoot mee onze actie.

Wettelijke richtlijnen/verzekering

Een stropop kan je niet zomaar overal plaatsen. Plaats je stropop altijd op privédomein. Daarnaast is reclame aan autosnelwegen verboden, en af te raden aan gewestwegen. Informeer gerust bij je gemeente wat kan en wat niet.

Na het registreren van je stropop krijg je de mogelijkheid om via Groene Kring je materiaal te laten verzekeren.

Inspiratie

Vorig jaar kregen we al enkel héél mooie stropopexemplaren te zien. Inspiratie nodig? Ontdek het hier!