“Smakelijk en gezond 2021! Wat meer kan je wensen na dit bizarre jaar?”  

Brecht  - vijf velden zijn zondagavond 20 december het decor van een prachtige boodschap. De jonge land- en tuinbouwers van Groene Kring Antwerpen willen hun nieuwjaarswens delen met iedereen. Met meer dan 300 tractoren op vijf locaties vormen ze hun wens voor 2021 en sturen deze de wereld in.

Na een jaar waarin gezondheid bovenaan ieders prioriteitenlijstje stond, wensen de jonge landbouwers van Groene Kring Antwerpen iedereen een gezond, maar ook smakelijk nieuw jaar. Een jaar waarin mensen kunnen en mogen genieten van lekker, gezond en duurzaam voedsel, liefst in het bijzijn van familie en vrienden. Een jaar waarin we allen terug samen kunnen genieten van een lekker ijsje, klinken met een fris pintje of vingers aflikken bij heerlijke zomerse barbecue. De Antwerpse jonge boeren beloven alvast om ook in 2021 met evenveel trots en toewijding het voedsel van de Vlaming zullen produceren.

"Wij als jonge landbouwers zijn dag in, dag uit bezig met het zorgen voor lekker eten. Het samen met familie en vrienden hiervan kunnen genieten is iets wat iedereen het afgelopen jaar enorm gemist heeft. Wij zullen ook in 2021 zorgen dat er smakelijk en gezond voedsel is voor iedereen, en we hopen dan ook van harte dat iedereen hier opnieuw samen van mag genieten in het nieuwe jaar."

Jef De Schutter, Voorzitter Groene Kring Antwerpen

De leden van Groene Kring Antwerpen slaan de handen in elkaar op vijf locaties en vormen samen de slogan: “Smakelijk en gezond 2021!”. Op elke locatie zal namelijk één woord uitgebeeld worden door tractoren.

 

Bram Van Hecke                                                                                   Sam Magnus

Voorzitter Groene Kring                                                                       ondervoorzitter Groene Kring