1. 't zijn bezige bijen

Want naast hun drukke persoonlijke levens met eigen bedrijven, drukke jobs en studies, maken ze tijd om ook voor Groene Kring vrijwillig hun steentje bij te dragen. Als dat niet mooi is!

 

 

2. Ze weten van aanpakken en gaan recht op hun doel af

BAM, een idee? Daar gaan we voor! Of het nu met 50 tractoren een hart vormen is, of leden motiveren om een stropop te plaatsen, onze vrijwilligers blijven niet bij de pakken zitten en gaan recht op hun doel af.

 

3. Ze vergaderen tot 's avonds (heel) laat

Ja, dat hoort er ook wel eens bij, je hersenen laten werken en dat tot 's avonds laat. Maar geen zorgen, dat doen de Groene kringvrijwilligers met plezier! Zélfs digitaal.

 

4. Ze staan altijd klaar voor plezier

(én bier). Onze vrijwilligers zijn gewoonweg plezant, leuk, grappig en je hebt er altijd plezier mee. #funfunfun

 

5. Ze vallen (bijna) nooit in slaap tijdens de vergadering

Dat vrijwilligers soms héél laat moeten vergaderen wist je al. Wel, ze vallen ook (bijna) nooit in slaap tijdens de vergadering. En na zo'n drukke dagen én harde denkwerk op de vergadering is dat een appreciatie die we graag nog eens apart benoemen!

 

6. Ze hebben een enorme passie voor land- en tuinbouw

Het stroomt door hun bloed, ze ademen en leven landbouw én dat voel je. Het mooiste gevoel in de wereld als je het ons vraagt!

 

7. 't zijn Groene kringers in hart en nieren

En dat maakt alles wat ze doen voor Groene Kring nog zoveel mooier. Bedankt voor al jullie inzet, jullie zijn fantastisch!