1. Je blijft in contact met elkaar

Groene Kring brengt jonge land- en tuinbouwers in contact met elkaar. Zeker nu is het super belangrijk je sociale contacten te blijven onderhouden. Of het nu fysiek of digitaal is, telefonisch of op een digitale pintjesavond: Groene Kringers zijn er voor elkaar!

2. Je mist niets!

Als lid van Groene Kring blijf je van alles op de hoogte. Zowel over Groene Kring zelf over de land- en tuinbouwsector. Je ontvangt daarvoor niet enkel de maandelijkse nieuwsbrieven en kan alles volgen op sociale media, je krijgt ook nog eens 10 keer de Stiel in je brievenbus. Zo mis je zeker niets!

3. Groene Kring blijft organiseren

Afhankelijk van de stand van de coronabarometer blijft Groene Kring gaan. Er komen online acties, digitale activiteiten of aangepaste fysieke activiteiten in kleine groepjes. We make it work!

 

4. Je blijft ook tijdens corona leren en groeien

Groene Kringers halen steeds het beste uit zichzelf en ook in coronatijden blijven ze bijleren. Met digitale opleidingen en webinars zorgen we er voor dat ze niet hoeven stil te staan! Als eerste op de planning: Junior Class financieel inzicht in 5 online sessies.

5. Groene kring blijft jouw belangen verdedigen, altijd!

Ook de bedrijfsvoering loopt verder, nieuwe wetgevingen worden geschreven en bedrijven lopen tegen problemen aan. Groene Kring verdedigt op alle vlakken de belangen van onze jonge land- en tuinbouwers en zit mee aan tafel! Laat ook jouw stem horen en laat ons weten waar je op jouw bedrijf mee te maken krijgt.

6. Goed blijven eten en drinken

Stel eens voor aan je gewest om een digitale bierdegustatie-avond te organiseren, of een kaas- en wijnavond. Wie weet word je wel door je gewest verrast met een verrassing aan huis!

7. Mis niets van het 50-jarige bestaan van Groene Kring

In 2021 wordt Groene Kring 50 jaar en dat moet uiteraard gevierd worden met al onze leden! We hebben vanalles voor jullie in petto. Kijk alvast uit naar de Stiel van januari en kom meer te weten over ons feestprogramma!