1. "Zou het droog blijven vandaag?"

Toch maar even Buienradar erbij pakken. Sommigen zijn verslaafd aan Instagram en TikTok, wij met z'n allen aan Buienradar. We kunnen écht niet meer zonder!

2. "Wat eten we vanavond?"

De liefde van de boer gaat door de maag, dat weten we allemaal. Lekkere vooruitzichten doen het werk goed vooruitgaan, dus af en toe aan eten denken, dat hoort er nu eenmaal bij!

3. "Toch nog even een belleke doen"

Een hele dag op de tractor? Dat zijn zeeën van tijd om handsfree te bellen, zaken te regelen en Groene Kringers te stalken. Op die manier voel je je, hoewel je alleen bent op de tractor, stiekem toch niet alleen.

4. "Zou ik nog eens Buienradar checken? Jazeker!"

Aja tuurlijk, want blijft het wel droog vandaag? We piekeren er dikwijls over. Dus: regelmatig het weer checken is de boodschap! Om de 10 minuten zou voldoende moeten zijn.

5. "Ben ik eigenlijk wel recht aan het rijden?"

Ja, soms zijn we eens aan het dagdromen of passeert er een mooie verschijning langs ons veld. Dan durft het wel eens scheef te gaan. Gelukkig zijn we er altijd snel bij om alles terug op de rails te zetten.

6. "Valt er nog iets te beleven op WhatsApp? Toch efkes checken!"

Ja, Buienradar is een veelgebruikte app op onze smartphone. Maar WhatsApp volgt toch op de voet. Boeiende gesprekken in onze Groene Kringgroep mag je natuurlijk niet missen! Hoppa, gif'ke en foto'ke verstuurd en we kunnen terug verder werken.

7. "Ik ga eens een stevige feestschijf opleggen!"

Want ja, naast jonge land- en tuinbouwers zijn we ook gewoon Groene Kringers. En daar hoort regelmatig eens een goed feestje bij! Momenteel is samen feesten wat moeilijk, maar alleen op de tractor lukt dat ook wel. #TOTOTOMATENPLUKKERS