Beeldmateriaal

Open hier het fotoalbum van de studiereis naar Australië in 2016

Open hier het fotoalbum van de studiereis naar Tsjechië in 2017


Praktisch

  • Datum: 3 juni tot 11 juni 2017
  • Prijs: €930 (inclusief vervoer per luxe touringcar, overnachtingen in goede hotels en hostels, maaltijden, excursies en begeleiding + gidsen en groepsreisverzekering).
  • Programma: Je kan het programma en extra informatie hier downloaden
  • Inschrijven: De inschrijvingen zijn afgesloten.

Kurstjens Farming

In januari 2016 konden 30 Groene Kringers aanschouwen hoe een Nederlander een akkerbouwbedrijf van 11.000 ha runt in Australië.

Gerrit Kurstjens gaf ons naast zijn uitgebreid verhaal over het bedrijf ook een zeer warm welkom. Naast de interesse voor het bedrijf liepen de reizigers ook al snel warm om terug te komen en zelf de handen uit de mouwen te steken.

In drukke periodes schakelt Gerrit namelijk ook seizoensarbeiders en backpackers in. Groene Kringers met interesse voor een buitenlandse ervaring en die ervaring met landbouwmachines hebben mogen zich altijd melden bij Kurstjens Farming! In oktober en november is er namelijk steeds nood aan chauffeurs voor de oogst op Beefwood Farms

Wil je graag meer weten? Je kan je steeds melden bij marieke@kurstjens.com of je kan een kijkje nemen op hun Facebookpagina. Groene Kring is daarnaast steeds geïnteresseerd in je ervaringen in het buitenland! Houd ons op de hoogte op info@groenekring.be.