Vorig jaar vonden meer dan 100 deelnemers hun weg naar de starterscursus. Voor de toekomst van hun eigen bedrijf, om de partner te ondersteunen, op zoek naar een 2e carrière, gewoon uit interesse of als aanvulling op andere studies, iedereen heeft zijn eigen reden om er aan te starten. Maar alle deelnemers zijn het alvast eens dat het de moeite waard is om de starterscursus te volgen.

"Het leiden van een landbouwbedrijf omvat ook heel wat administratie, waar ik als nieuwkomer helemaal geen weet over had. Zonder de cursus was ik waarschijnlijk verloren gelopen in het geheel. De cursus bracht meer inzicht en overzicht in alle processen die voor én achter de schermen lopen. En dat is zoveel meer dan het op het eerste zicht, voor een buitenstaander, lijkt. "

Suzanne Thomassen, deelnemer Starterscursus

Alle datums en locaties vind je op www.agrocampus.be/starterscursus.

 

Een cursus op jouw maat en in jouw buurt?

Dat kan! Zijn jullie met minstens 6 personen die samen dezelfde cursus willen volgen? Breng AgroCampus op de hoogte en zij organiseren een cursus op jullie maat in jullie buurt. Contacteer hiervoor Verena Pynaert via verena.pynaert@agrocampus.be of via 016 28 61 10.