Heb jij goede ideeën om Groene Kring in Limburg verder uit te bouwen? Blijf je graag op de hoogte van de ontwikkelingen binnen Groene Kring en de land- en tuinbouwsector? Wil jij de stem van Limburg vertegenwoordigen op nationaal niveau? Grijp dan nu je kans!

Provinciaal voorzitter, wat doet die?

Als provinciale voorzitter werk je samen met de provinciale ondervoorzitter en de consulent om de provincie op rolletjes te laten lopen. Er is ruimte om creatieve en nieuwe ideeën uit te werken en de leden in Limburg betrokken en actief te maken en houden.

Verder ben je verantwoordelijk voor:

  • Het voorzitten van de provinciale kernvergaderingen (maandelijks).
  • Vertegenwoordiging van de provinciale kern op het nationaal bestuur van Groene Kring (maandelijks) en terugkoppeling voorzien naar de provinciale Groene Kringstructuur.
  • Vertegenwoordiging van Groene Kring in de algemene vergadering van Groene Kring.
  • Vertegenwoordiging van Groene Kring op het provinciaal bestuur van Boerenbond en terugkoppeling naar de provinciale Groene Kringstructuur, de nationale voorzitter en nationale ondervoorzitter.
  • Vertegenwoordiging van Groene Kring op de bondsraad.
  • Ondersteuning en vertegenwoordiging van Groene Kring op provinciale en nationale acties.

What’s in it for me?

Als provinciaal voorzitter krijg je de kans om je als Groene Kringvrijwilliger in te zetten op provinciaal niveau en het Groene Kringbeleid op nationaal niveau te leren kennen. Limburg is een syndicaal sterke en actieve provincie. Het is jouw taak om de verschillende meningen en stemmen samen te voegen en te verdedigen op nationaal niveau.

Je leert verder kijken dan enkel je eigen gewest en vooral... je leert de Groene Kringers kennen van oost naar west, over de provinciegrenzen heen. De ideale manier om een netwerk uit te bouwen met mensen uit de land- en tuinbouwsector!

Geïnteresseerd?

Je kan je tot en met woensdag 31 maart 2020 aanmelden bij Lieke Boekhorst (0492 88 92 86, Lieke.boekhorst@groenekring.be). Vermeld zeker je naam, geboortedatum, samen met een korte motivatie. Vervolgens neemt Lieke contact met je op! Zo eenvoudig kan het zijn.

Voor meer informatie kan je ook steeds contact opnemen met Bram Agten (0495 93 52 50).