Wat moet je nu nog doen?

Plaats je stropop

Vanaf 15 augustus kunnen mensen aan hun zoektocht beginnen. Het is dus ook belangrijk dat je stropop dan zeker opgesteld staat.

Deel een foto

Stuur een foto van je pop naar info@groenekring.be, zo kunnen we de leukste stropoppen verzamelen en win je misschien wel prijzen voor jou en je gewest

Maak mee reclame

Promoot mee onze zoektocht bij vrienden, familie en je omgeving. Zo kunnen we onze #boerentrots met iedereen delen!

Schrijf je in voor de garantieregeling

Door het correct en tijdig doorsturen (ten minste voor 15 augustus 2020) van de juiste informatie kan je als gewest of lid van Groene Kring inschrijven voor een garantieregeling voor mogelijke schade aan de stropop-constructie waarbij geen derde partij is betrokken.

Bij schade door derde komt de familiale verzekering (of voertuigverzekering in geval van ongeluk met een voertuig) van de tegenpartij tussen. De garantieregeling is eveneens niet van toepassing bij misdrijven: in dat geval raadt Groene Kring aan om een aangifte te doen bij de politie om de dader verantwoordelijk te kunnen stellen. Bij tussenkomst van deze garantieregeling zal de schade vergoed worden voor alle gevallen waar er meer schade is dan 100 euro per stropoppen-constructie.

Om aanspraak te kunnen maken op de garantieregeling dienen onderstaande gegevens naar waarheid doorgestuurd worden naar info@groenekring.be.

  • Naam
  • GSM-nummer
  • E-mailadres
  • Opsteldatum constructie
  • Adres van de constructie
  • Nieuwprijs van de constructie