• Ladies First

  Heb jij ook wel eens nood aan een dagje uit met de vrouwelijke leden van Groene Kring. Wel, dan hebben wij de oplossing voor jou. Op zondag 8 maart zijn de partners uitgenodigd op Ladies First in de plantentuin van Meise. We starten met een brunch en opening door Vlaams minister voor landbouw Joke Schauvliege, vervolgen de dag met een panelgesprek en eindigen met ronde tafelgesprekken. Geïnteresseerden kunnen aansluitend nog een rondleiding volgen door de plantentuin.

  Meer info en inschrijven

   

   

   

 • Rondrit met minister Schauvliege

  Na de Vlaamse verkiezingen van 2014 werd mevrouw Schauvliege minister van Omgeving, Natuur en Landbouw. Om haar te laten kennis maken met de land- en tuinbouwsector namen de jonge land- en tuinbouwers van Groene Kring haar mee op een rondrit langs twee agrarische bedrijven in het Meetjesland. Een uitgebreid verslag van de rondrit vind je in maart in Stiel, het ledenmagazine van Groene Kring.

  Klik hier voor de foto's • Vacature organisatieconsulent (m/v) West-Vlaanderen

  Groene Kring, de beweging voor jonge land- en tuinbouwers van de groep Boerenbond, zoekt een organisatieconsulent voor West-Vlaanderen. Sollicitatiebrieven met CV worden tot 8 maart ingewacht.   

  Lees meer

​BEWEGING

Buitenlandse studiereis

Elk jaar trekt Groene Kring op buitenlandse studiereis om de land- en tuinbouw in het buitenland te gaan verkennen. Ook in 2015 is dit het geval! Van 7 tot 12 juni trekken we richting Denemarken om kennis te maken met de land- en tuinbouw in combinatie met sightseeing en het opsnuiven van de plaatselijke cultuur. Wil jij mee op deze unieke ervaring? Er zijn nog enkele plaatsen vrij! 

Schrijf je als de bliksem in

Sectorspecifieke cursus type B

Heb jij plannen om een land- of tuinbouwbedrijf over te nemen? Of wil jij je sectorspecifieke kennis nog even opfrissen? Met de starterscursus type B kan je je specialiseren in de sector van je (toekomstig) bedrijf.

Overzicht Type B cursussen 

 

Ladies
First

Heb jij ook wel eens nood aan een dagje uit met de vrouwelijke leden van Groene Kring. Wel, dan hebben wij de oplossing voor jou. Op zondag 8 maart zijn de partners uitgenodigd op Ladies First in de plantentuin van Meise. Klik verder voor inschrijvingen en het programma.

Info & inschrijven