• Rijbewijs G

    Groene Kring biedt iedereen de mogelijkheid om een praktijkopleiding te volgen op verschillende locaties in Vlaanderen. Tijdens de intensieve opleiding leer je de noodzakelijke controles van het voertuig, de manoeuvres op het privéterrein en een vlotte maar defensieve rijtechniek op de openbare weg. 

    Lees meer

  • Kenniscentrum Bedrijfsopvolging

    Vanaf 1 september 2015 is het Kenniscentrum Bedrijfsopvolging hét aanspreekpunt voor iedereen die een land-of tuinbouwbedrijf wil overnemen of overdragen. Na een jaar voorbereidend werk biedt het Kenniscentrum vanaf dit najaar vorming aan voor zowel de 50-plusser die denkt aan overdragen, als voor de jongere die denkt aan overnemen. Uniek zijn zeker ook de vormingsmomenten waar beide generaties en hun familieleden samen komen. Opvolging in land- en tuinbouw zijn immers niet enkel een zakelijk, maar zeer zeker ook een emotioneel gebeuren waarbij niet alleen de opvolger en de overdrager betrokken partij zijn, maar elk (aanstaand) familielid. 

    Lees hier het persbericht

​BEWEGING

Gewestelijke ploegwedstrijden

Vanaf einde maart gaan de gewestelijke ploegwedstrijden van start. Dit zijn de preselecties voor de provinciale en nationale ploegwedstrijd.  

Heb jij je       rijbewijs G al?

Groene Kring organiseert praktijkopleidingen op verschillende locaties

Meer info

#BoerVoor1Dag Stagedag

Groene Kring heeft Kevin Delvaux, beleidsmedewerker VLIF, uitgenodigd om deel te nemen aan een stagedag voor ambtenaren. 

Lees meer

Poll Groene Kring

Wat vind jij de grootste administratieve last van allemaal?Antwoord versturen  Resultaten bekijken